2019-ready-website

Wat is echt belangrijk in 2019?

Wacht nog even met die restyle of had je al een afspraak met een webbouwer gemaakt, stel nog even uit. Hier is de lijst met punten die prioriteit hebben voor komend jaar.

Bespaar tijd en gedoe. Waarschijnlijk explodeert je mailbox al van een overload aan informatie over online marketing. Waar begin je. Ik heb het voor je op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee.

[av_button label=’JA, IK WIL DE 2019-PROOF TEST’ link=’manually,https://www.subscribepage.com/g2v3f7′ link_target=’_blank’ size=’large’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=” font=’entypo-fontello’ color=’custom’ custom_bg=’#ef553e’ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-2bkwnj’ admin_preview_bg=”]

Je ontvangt binnen enkel dagen de test in je mailbox

Belangrijkste zaken voor 2019 op een rijtje.

Heel eenvoudig. Loop het rijtje langs en je weet direct hoe je er voor staat.

2019-Proof is een lijst waar je wat aan hebt. Inzicht in hoe je er voor staat. Je weet meteen wat je moet doen om 2019 proof te worden als je website dat (nog) niet is.

Meer tijd overhouden voor leuke dingen in 2019? Doe alleen dat wat nuttig is en tot resultaat leidt. Precies! Ja, precies dat wat je nodig hebt om je website gladjes het nieuwe jaar in te loodsen.

Wat kom je tegen op de lijst?2019-Proof-test checklist

  • Webdesign trends
  • Gutenberg check
  • Privacy check
  • Mobile check
  • Performance check
  • Ranking check
  • Concurrentie ( ja, dat wordt heftiger, Grrr. Voor blijven!)

Meld je aan voor de 2019-Proof Test en ontvang binnen enkel dagen de test in je mailbox:

[av_button label=’JA, DOE MIJN DE 2019-PROOF TEST’ link=’manually,https://www.subscribepage.com/g2v3f7′ link_target=’_blank’ size=’large’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=” font=’entypo-fontello’ color=’custom’ custom_bg=’#ef553e’ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-2bkwnj’ admin_preview_bg=”]

Geen zin om zelfstandig aan je website te werken? Laten we het samen doen.

Boek een WordPress Work Out sessie.
Hoe boek je dat?  Gewoon direct in de agenda, kies je dag en tijdstip:  Boeken in agenda