Als je een WordPress website hebt, dan moet beveiliging je primaire zorg zijn.
Vooral in het licht van recente meldingen van een escalerend aantal “brute force” aanvallen tegen WordPress powered websites.

De plugins hebben we gevonden op Technology-in-business.net en komt overeen met de plugins die wij gebruiken. Zo optimaliseer je de beveiliging van je WordPress website.

In willekeurige volgorde:

1 Wordfence Security: – Controleert gebruikers en admin wachtwoorden en blokkeert verschillende beveiligingsbedreigingen van hackers.Het scant ook de ‘core’ WordPress-bestanden die nogal eens doelwit zijn van hackers.

2 WordPress File Monitor Plus: – Deze plug scant wijzigingen in je bestandssysteem en meld  per e-mail zodra er iets verandert, als er een bestand is toegevoegd, gewijzigd of verwijderd.

3  Better WP-beveiliging: – Deze beveiligingsplugin helpt je om de WordPress te wijzigendatabase tabel prefix en scant je website direct en informeert je omtrent eventuele kwetsbaarheden. Het voorkomt ook ‘brute force’ en de zorgwekkende BOT.

4 Math Comment Spam Protection: – Je kunt je bezoeker vragen om een ​​simpel antwoord te geven op rekensommetje zoals 2 + 3 =? Zo weet je of je bezoeker een mens of een spamrobot is.

5 Update-notificaties: – Deze plugin stopt de problemen voordat het begint.
Met dit gereedschap op zijn plaats krijgt u updates over uw plugins, thema’s,
of kern WordPress-bestanden per e-mail tijdig.

6 Bulletproof Security: – Dit is een van de sterk aanbevolen plugin die gebruik maakt .htaccess bestand voor diverse functies. Voordat de kwaadaardige scripts zelfs een kans hebben bereik de PHP codering in WordPress, Bulletproof Security. Htaccess-bestanden fungeren als een schild.

7 WP Security Scan: – Deze plugin voert verschillende controles uit op uw WordPress-site.
Het stelt u in kennis of u de laatste versie van WordPress hebt of niet. Ook,
U kunt eventueel uw database voorvoegsel wijzigen met dit gereedschap.

8 WordPress Sentinel: – Deze plugin doorloopt de bestanden in de WordPress-installatie, recheckt en meldt de beheerder van alle bestanden die op een of andere manier zijn aangepast. Dit zal het detecteren van hack veel makkelijker maken.

9  Stealth Login: – Met deze plugin kun je aangepaste URL’s maken om in te loggen en uit te loggen. Maak een URL van uw keuze aan die veel eenvoudiger kan worden onthouden dan wordpress-login.php