winkelstraat

Ben je al goed lokaal vindbaar?  Steeds vaker wordt je gezocht in je eigen buurt. Behalve je aanmelding op Google maps zijn er nog meer opties, die je kan benutten om je vindbaarheid te vergroten. 

Online marketing kan je verdelen in twee uitdagingen: De eerste is om gevonden te worden.

Zoals we weten, je merknaam, of een merk dat je in je winkel hebt is de belangrijke factor waarmee Google indexeert. Als lokaal bedrijf heb je een mooie kans om je merk, je naam te promoten, daar je waar je relevant bent, namelijk in je eigen buurt, je directe omgeving.

De tweede uitdaging is om ook gekozen te worden, en een goed herkenbaar merk helpt hier bij. Zodra jouw naam verschijnt in de zoek resultaten moet er ook voor jou gekozen worden.

Door goed op te vallen in de zoekresultaten, klikt de zoeker op jouw vermelding. Bingo! Het bouwen aan je merknaam en je duidelijke gekozen marketing strategie en campagnes werpen vruchten af.

Kortom: Lokaal gevonden worden is niet zo gecompliceerd en een must voor elk lokaal bedrijf, vooral in een concurrerende lokale markt, waar je wilt opvallen. Wees je concurrentie een stap voor en begin vandaag: Google Maps voor business

Heb je hulp nodig of wil je wel eens weten of het beter kan met de vindbaarheid van je merk of bedrijf, wij kunnen helpen!

Bel ons: 0624762413

Lees meer over de studie die Google heeft gedaan betreffende Local Search