[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Designlab wenst je een heel goed 2014 en ik vertel je graag wat mijn plannen zijn. Ik ga van start en meteen verandert en verbetert er van alles.

Wat dan?

  • Werklocatie
  • (After sale) service
  • Groei door samenwerking
  • Meer vraag gestuurde projecten

De nieuwe werklocatie.

Wow! Zo trots. In Amsterdam Noord NDSM terrein, Kijk hier eens:

Het gebouw is was ooit, ik dacht, een kantine voor de havenarbeiders, mooi en licht interieur en wordt gehuurd door het reclamebureau KSM. Ik huur weer van hen. Een plek met veel creatieve mensen in een gebied met productie bedrijven in allerlei branches. Vlakbij mijn broers zaak Iris Vormgeving. Reuring en bedrijvigheid, daar hou ik van.

De (after sale) Service

Ik wil je nog beter bijstaan in de periode dat je met je nieuwe website ‘los’ gaat. Alle aandacht voor jou kan het beste in ‘real time’ met Skype of telefoon. Heen en weer mailen van vraag en antwoord, leidt nogal eens tot misverstanden en is tijdverslindend.  Bij elke Customized website krijg je een knipkaart van 3 x 40 minuten Skype of telefoon-support. Heb je meer tijd nodig, kan je het uitbreiden met nog een knipkaart . Wel zo efficient.

Groei door samenwerking

En voilå, de samenwerking met webdevelopers. Zo vergroten wij dienstverlening.  Kwaliteit naar een hoger niveau, de doorlooptijd van de projecten verkorten. Zo blijft het plezier in het werk gewaarborgd. Ook belangrijk! De fun-factor.

Vraag gestuurde projecten

Ik signaleer een vraag naar online oplossingen, die het werk voor de ondernemer eenvoudiger maken. Oplossingen waarbij de klant of bezoeker van je website, sneller bij de juiste informatie. Wij denken bijvoorbeeld aan ondernemers met de behoefte aan online boeking systeem. Daarnaast bieden we voor de horeca een groot scala aan online diensten, die in de website geimplementeerd worden. Denk aan online menukaart, Social media campagnes, online tafeltje reserveren en Wifi installatie. Dat zijn zo een paar speerpunten van 2014.

Dank voor je aandacht en belangstelling in 2013 en op naar een succesvol, kleurrijk en vrolijk 2014!
[/av_textblock]