Landing Page Workout. In 2 uur een krachtige landings pagina gebouwd.

Het doel van een Landingspagina is bezoekers overtuigen van jouw dienst of product en hen aan te sporen tot actie.
Die actie kan van alles zijn; het kopen van je product zijn, informatie aanvragen, aanmelden voor je nieuwsbrief, lid worden, doneren, downloaden of  jouw informatie delen op sociaal media.

Een goede landingspagina is overzichtelijk qua layout, brengt een helder verhaal en overtuigt. En natuurlijk: de Call to Action.

Een bepaalde opbouw is een vereiste anders werkt het gewoon niet. Dat heb ik niet bedacht maar dat blijkt uit de praktijk. We kunnen bouwen op de ‘Best Practice’ ervaringen die voorhanden zijn.

Ik ben er ingedoken: uitvoerig onderzoek en analyse van succesvoorbeelden heb ik samen gekneed tot een stappenplan en een template, die ik aanbied in een Work Out van 2 uur.

 

De Landing Page Workout van twee uur zit barstensvol relevante informatie die we direct gaan loslaten op jouw landingspagina.Alles waar een krachtige landingspagina aan moet voldoen komt in jouw landingspagina:

  • Afgestemd op jouw doelgroep.
  • Look and Feel in lijn met je website
  • Tone of Voice zoals jij zou praten met je klant.
  • Vertrouwen uitstralend en toegankelijk
  • Sterke Call-to-Ation.
  • Eind conclusie als afsluiter: “Waarom wil je dit?” Vertel de bezoeker   waarom ook weer.

 

Voor wie is de Landing Page Workout?

Je hebt al een website en je weet dat er meer uit te halen is.

 

Voor wie is de Landingspagina Workout ( nog) niet geschikt?

Wanneer je nog geen beeld hebt van je doelgroep en je beschikt ook niet over genoeg gegevens omtrent je website bezoekers. Ik raad aan eerst een strategie sessie te doen en daarna een Landings Pagina te bouwen.

Als je nog niet bekent bent met het CMS van WordPress en nog nooit een tekst zelf op je website geplaatst. (in dat geval kunnen we ook het plaatsen of ander content werk voor je doen. Informeer)

 

Je investeert

Twee uur van je tijd investeer je in je online marketing.en de kosten van Landing Page WorkOut zijn 179, – excl. btw

 

Wat houdt de Landingspagina Workout in?

Twee uur intensief, hands on, via Zoom. We maken de landingspagina compleet. Na de workshop ontvang je de content met de instructie hoe je die op je website kunt plaatsten. Hoe we het opsturen is afhankelijk van het thema of de page-builder waar je mee werkt. Op een simpele copy and paste manier zet jij je nieuwe landingspagina online.

Snel boeken is voordelig:

🐦 Early bird voordeel tot Valentijnsdag. (20% korting) Boek hier en vermeld de LP Workout: https://calendly.com/designlab/

Waarom wil je deze workout?

Een super efficiënte manier om meer uit je website te halen (en te bouwen aan betere en duurzame relaties met je bezoekers).