Je website AVG bestendig maken is best wel ‘een dingetje’. Ik help je een flink eind op weg met deze drie eerste stappen.

Stap 1,2, en 3 Op weg naar een AVG bestendige website:

  1. Zorg voor een veilige internet verbinding. Dit regel je direct bij je hosting partij. Lees meer over een SSL verbinding en waarom dat absoluut noodzakelijk is op mijn blog Het Groene Slotje>>
  2. Vraag alle personen die op jouw mailinglijst staan of ze ook in de toekomst mails van je willen blijven ontvangen. Hoe je dat doet kijk hier even af: de mail die ik vandaag ontving van Paradiso. ( onderaan dit artikel)
  3. Maak een Privacy Verklaring. Op de website Veiliginternetten.nl kun je gratis een privacy verklaring generen. Mijn Privacy Verklaring kun je hier bekijken.

De vervolgstappen ? Lees handige links.

Succes!


Opmerking: Ik ben geen jurist. Deze tips heb ik samengesteld uit alle informatie ik mijn zoektocht om mijn eigen website AVG bestendig te maken. Je kan hier geen rechten aan ontlenen. 


Kom je er niet uit, zie je er tegen op, krijg je stress, te veel gedoe? Zullen we het dan samen doen? Kijk op mijn blog bericht over WordPress Workout of Boek direct hier  WordPress Workout Sessie van 2 uur in onze agenda.

 


Hallo Mariken,

Enige tijd geleden heb je een kaartje gekocht voor een programma in Paradiso. We willen je in de toekomst graag per e-mail als eerste op de hoogte blijven brengen van nieuwe concerten van de artiest(en) die jij in het verleden bezocht. We bieden in dit soort e-mails regelmatig een exclusieve fan-presale aan, zodat jij jouw kaartjes al aan kunt schaffen voordat de reguliere kaartverkoop start. Een kans die we je niet willen ontnemen!
Wil je e-mails over nieuwe concerten van door jou bezochte artiesten blijven ontvangen?
Dan verzoeken we je dit te bevestigen via onderstaande knop:

Ja, blijf mij e-mailen

Als je géén e-mails over terugkerende artiesten wilt ontvangen, dan hoef je niets te doen. Wij sturen je dan geen e-mails over nieuwe concerten die bevestigd zijn na 24 mei.
Wat voor e-mails je kunt verwachten
Een voorbeeld van de e-mails die je mag verwachten vind je hier. We sturen alleen een e-mail als een artiest die jij eerder bezocht, terugkeert naar een van onze zalen. Je ontvangt geen reclame of andere e-mails van ons en we delen je gegevens uiteraard nooit met derden.
Wil je je met een ander e-mailadres aanmelden?
Dat kan via dit formulier. Je ontvangt dan ook elke donderdag onze nieuwsbrief.

Hopelijk tot snel!

Groeten,
Paradiso
www.paradiso.nl

Ps. Indien bovenstaande link niet werkt, ga dan naar de volgende url om je in te schrijven:www.paradiso.nl/nl/nieuwsbrief/

Waarom krijg je deze e-mail?
Je ontvangt dit bericht omdat vanaf 25 mei de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht gaat. In de hele EU geldt dan dezelfde privacywetgeving onder de internationale naam GDPR. Zonder jouw toestemming kunnen we je e-mails over nieuwe optredens niet meer toesturen, een service waarmee we je eerder wel konden contacten bij de terugkeer van een artiest die je eerder bezocht. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Dit is een eenmalig bericht. Uitschrijven is daarom niet nodig maar kan natuurlijk wel, als je bijvoorbeeld geen herinneringen over bovenstaande van ons wilt ontvangen. Update je voorkeuren of schrijf je uit. Wil je juist vaker van ons horen? Je kunt je dan inschrijven voor de wekelijkse Paradiso Nieuwsbrief door hier te klikken.

Je ontvangt deze eenmalige e-mail omdat je in het verleden een of meerdere kaarten kocht voor een programma van Paradiso. We willen je in de toekomst graag per e-mail als eerste op de hoogte blijven brengen van nieuwe concerten van de artiest(en) die jij in het verleden bezocht. Als je geen actie onderneemt, ontvang je vanaf 25 mei 2018 geen verdere berichten van ons over artiesten die jij bezocht en terugkeren naar Paradiso.