schrijf-artikelen-voor-je-blog

Stop met het laten uitvoeren van SEO trucjes en begin met schrijven. Start met schrijven. Een goed blog brengt traffic. Verkeer op je website van echt geïnteresseerden. Relaties waar je wat aan hebt.

 

WAT? Geen blog?

Uit recent onderzoek van B2B websites is gebleken dat 28% van de websites géén blog had. Hoor jij bij die 28% dan laat je heel veel liggen. Een blog

WAT? Geen Call to Action op je berichten?

Hetzelfde onderzoek brengt ook aan het licht, dat veel ondernemers vergeten een goede Call to Action in het artikel te verwerken. De meest voorkomenede Call to Action is het aanmeldingsformulier voor de nieuwsbrief of een link naar andere gerelateerde artikelen. Conclusie: Zet een duidelijke knop in de tekst, of onder elk artikel, voor de actie die je wilt dat ondernomen wordt. What’s next? Vermijd een doodlopend spoor.

Meer traffic

Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat informatieve, educatieve artikelen 51% meer organische traffic opleveren dan pr-berichten. Dus is je vraag: Hoe krijg ik meer traffic op mijn website? Begin met schrijven over je vak, jouw expertise en deel je kennis.

Reageren – Engage

Nog een punt van belang dat naar voren komt uit het onderzoek: Slechts 29% van alle blogs lieten reactie mogelijkheid toe. Zet de reactie optie open! dit is de mooiste wijze om de conversatie met je lezers, je doelgroep aan te gaan. Je krijgt ook direct een indruk waar de interesse naar uitgaat, wat speelt bij je bezoekers en dat is weer welkome informatie.

Start met schrijven

Je denkt: waWaar vind ik een onderwerp? Inspiratie voor onderwerpen, ik help je op weg: Content ideeën

Goede titel is belangrijk. Ik heb hier al een bericht over geschreven met instructies. Nog een mooie: Een van de beste bronnen voor goede titels is Jon Morrow’s book “52 Headline Hacks” which you can download gratis


Designlab-CTA-knop-UX-user-experience-Call-To-ActionMocht je geen tijd en of geen zin hebben om zelf te schrijven, laten we een afspraak maken en ik doe je een Content-voorstel. Ga naar agenda, kies tijdstip dat jou schikt. 

 

 

Ik werk al langer samen met zeer bekwame tekstschrijvers. Deze schrijvers hebben ervaring met WordPress en weten precies waar een goed artikel aan moet voldoen. Het artikel moet bijdrage aan de zoekresultaten, jouw doelgroep aanspreken en jou als expert meer autoriteit onderstrepen.

Kies een tijdstip voor een afspraak en je blog wordt door ons geregeld.