Designlab-tijd-voor een-upgrade

We zitten midden in de winter, een nieuwe lockdown en een goed moment om een paar zaken te upgraden. Praktische zaken, voor jezelf.

 

En …Vergeet niet te lachen 🙂


Vitaminen

Upgrade je bescherming met vitaminen. Uit veel onderzoek blijkt dat onder de mensen met een goed vitamine D niveau en een Coronabesmetting de ziekte bijna nooit ernstig uitpakt. Google maar eens. Zo zijn er ook positieve berichten over Zink. Dus neem je ABCD en Z.

 

Upgrade je immuunsysteem. Je immuumsysteem houdt van gezond eten. Boerenkool. Spinazie. Broccoli. Asperges. Plus uien en tomaten. Boerenkool, daar is het nu echt tijd voor. Barstensvol goede stoffen en hier een leuke video van mijn favoriete chef Joris Bijdendijk die je uitlegt hoe makkelijk je een stampotje maakt.

 

Tranguilo met alcolhol. Volgens mij is de beste methode: gewoon niet te veel drank in huis halen. Zo is de drempel hoger. Zet je drankvoorraad (als je die toch in huis hebt) op balkon in plaats van in de koelkast. Iets minder in het zicht. Drink wat vaker thee.


Upgrade je mondkapje

Ik heb mijn nano-mondkapjes besteld bij: ProtecSupply  Super snel geleverd, mooi verpakt en niet duur. Wil je meer weten over de filter-techniek;  uitgelegd op de site.

Met dit nano-masker kun je relaxed boodschappen doen zonder in paniek te raken wanneer een corona-ontkenner zonder masker je pad kruist.

 

 


Upgrade je website.

Upgrade je website Juist nu. Ik leg je uit waarom.

In 2020 is er veel veranderd en jouw klanten verwachten een andere service. Is de ‘tone of voice’ nog wel correct? Heb je je aanbod aangepast aan de veranderende vraag? Relevant? Hoe staat het met de belevening, Look and Feel? Is alles nog wel boeiend?

Laat mij een review doen. Zo maken we samen een lijstje ter verbetering. Jij bepaalt wat je aangepast wilt hebben. Kijk ook op mijn blogbericht: Quick UX fix . Voor overleg maak je de welbekende Coffeechat afspraak

Tenslotte ook niet onbelangrijkste: vergeet niet te lachen (kado tip: Fokke en Sukke scheurkalender)


Deze blogpost is geinspireerd op het artikel van Jessica Wildfire on Medium