WordPress Work-Out

WP-workout

 

WordPress Work-Out. Verbeter je website in 2 uur. Boek nu je Personal Trainer voor WordPress. Direct resultaat.

Je website goed ‘In Shape’ houden is belangrijk. Met de WordPress Work-Out verbeter je je website in 2 uur. Boek een 1 op 1 training sessie. Investeer 2 uur en we pakken precies die punten aan waar jij vragen over hebt. En met aanpakken, bedoel ik ook aanpakken. We gaan samen aan de slag om je website te verbeteren.


Wil je een algemene check up van je website. We lopen alles na:

  •  Staat de informatie nog wel goed ?
  • Kan het strakker,  duidelijker meer wervend?
  • Zijn er technisch updates nodig?

Zoekmachine

De algoritmes van Google veranderen nogal.

Kan de beoogde doelgroep je wel vinden online? De content die je op je website hebt staan optimaliseren we voor de zoekmachine. Daar heb je direct voordeel van.


AVG

Hoe staat het met de instellingen van je cookies? Voldoet jouw website wel aan de nieuwe privacy wetgeving?  Voor de nieuwe privacy wetgeving, AVG/ GDPR  zijn er nogal wat instellingen en aanpassingen die je moet doen.De stappen die je moet doorlopen en veranderingen die je moet doen om je website AVG bestendig te maken,  heb ik al gedaan. Laten we jouw website samen doorlopen en AVG proof maken.


Up to date

Het internet verandert in razend tempo. Je website ‘up to date’ te houden vergt aandacht. Daadwerkelijk verbeteringen doorvoeren kunnen we samen. Kennis van de laatste ontwikkelingen en best practice, dat hebben we in huis!


Doe er je voordeel mee, en blijf je concurrentie een stap voor. Boek nu.

Je investeert in je bedrijf, jouw online marketing:

150, –  ex.btw.

Kijk hier op de agenda en boek een WordPress Workout. Kies een tijdstip.