Desiognlab-Spijkerkade-13-Amsterdam-Noord

 

Vandaag precies een jaar geleden dat mijn werkplek opgeheven werd. Oeps.

Ik was al een week of wat met kantoor aan huis begonnen, maar ach, dat was maar tijdelijk, toch? En toen werd de co-work locatie gesloten en definitief opgeheven. Tijdelijke thuiswerk zonder de terug-naar-kantoor-optie.

Hele fijne tijd, de tijd dat ik in de Vrijstaat werkte.  En natuurlijk mis ik de reuring, de conculega’s, de lekkere koffie en de gezellige huispoes.

Nu een jaar later en we weten dat het thuiswerken niet zo tijdelijk is. Remote werken is een een optie de zal blijven. Mij bevalt het wel, zolang ik maar wat sociale momenten op de dag in bouw en af en toe van locatie wissel. Digitaal werk kan gelukkig overal waar een goede wifi verbindingen is, en lekkere koffie 😉

Ook zin in een kop koffie en even overleggen? 20 minuten alle aandacht voor jouw project?

Hoe maak je ook al weer een afspraak voor een kop koffie? 

>> Klik hier voor Coffee Chat<<

Voorheen stond hier een uitleg ‘hoe te bereiken?’

  • Metro: halte Noorderpark en 5 min lopen
  • Fiets: Pontje IJplein, Meeuwenlaan
  • Auto: kijk op je  Googlemap

Nu gewoon vanuit je eigen bureaustoel!