Over ons

Start met een kennismaking

Wat maakt ons anders dan de rest?

Altijd op zoek naar de simpele oplossing, die voor jou, beter nog: voor jouw doelklant het beste werkt.

Waar we voor staan?

Design dat toegankelijk en gebruiksvriendelijk is.
Meedenken, een ‘deep dive’ in jouw business en waar mogelijk adviseren.

Werkwijze

Kwaliteit en korte communicatie lijnen hebben de voorkeur.
‘Hou het simpel’ is ons motto. Door een project overzichtelijk en simpel te houden, is het ook makkelijk te implementeren en te gebruiken.
Grotere projecten pakken we aan op een flexibele manier, ook wel ‘Agile’ genoemd. We leggen je graag uit hoe we dat doen.

Wie is Designlab?

Ik ben Mariken de Ruiter, webdesigner, gespecialiseerd in User Experience (UX) design en conversie. Ik werk vanuit mijn studio in Amsterdam en deels vanuit Italië, in de heuvels bij Turijn. Sinds 2020 is remote werken voor mij de standaard geworden, en ja, we kunnen het leven leiden waar we van houden en het beste werk voor de klant leveren; gepersonaliseerde, op maat gemaakte diensten aanbieden.

Ik zeg vaak ‘wij’ omdat ik niet absoluut als een Einzelganger werk. Ik maak gebruik van alle kennis die aanwezig is binnen de WordPress community. Dat is een internationale groep van WordPress-experts met een ongelooflijk berg know-how. Ik bezoek WordPress meeting en congressen.
Door samen te werken met andere professionals, kan ik precies leveren wat nodig is voor het succes van jouw project.

Ik ben de oprichter van Designlab.


What’s in it for you?

goed dat je ’t vraagt. Het betekent dat u de beste persoon voor de job gevonden hebt, wat de klus ook is. Als klant van Designlab maak je direct gebruik van mijn meer dan 12 jaar ervaring met webdesign en mijn netwerk van professionals. Dat is de kortste weg naar de beste oplossing voor jouw project en jouw doelgroep.
En mocht je project buiten mijn comfortzone liggen, zeg ik dat eerlijk en verwijs ik je door ar naar degene die een betere match is.

Contact Mariken de Ruiter.

Vertel. Bel, mail of tweet me. Ik luister graag naar je wensen. Maak een afspraak, kies zelf een tijdstip voor een  Coffee Chat

Blijf verbeteren

Bespaar tijd en verbeter je inkomsten met AI tools. Gratis direct-inzetbare tips, in je mailbox.

Eén email, twee keer per maand, maximaal.
Je mailadres bewaren we alleen voor dat doel.