Designlab-Amsterdam-Workout-vind-je-droomklant

Dit wil je: droomklanten

Niet zomaar klanten, maar klanten die echt bij jou passen, je werk of jouw product waarderen, klanten die je echt kunt helpen. Je lost daadwerkelijk iets op.  Kortom klanten waar je wat aan hebt.  We gaan op zoek naar je Droom-Klant.

Wat gaan we doen om dat te bereiken?

We gaan de focus leggen op jouw (droom)klant. Wie is dat? Wat en hoe zoekt deze klant ?

Waarschijnlijk is de weg van de Droomklant naar jouw website een ander pad als het dringen naar de top van Google ranking.

Laten we er eens serieus mee aan de gang gaan. Vind je droom klant met de SEO Workout.

Hup, mouwen opstropen!

Boek een SEO Work Out nu -> Kies een geschikte dag en tijdstip

Je investeert in jezelf, je bedrijf, je online marketing, vind je droom klant SEO Workout:

179, –  ex.btw.

Vind je DroomKlant is een SEO Work-Out sessie van twee uur waar flink gewerkt wordt aan het optimaliseren van je vindbaarheid door de zoekmachine, SEO., met de focus op jouw droomklant.

Welke zoekwoorden zijn relevant? Welke klant wil je bereiken en hoe zet je de zoekwoorden zo goed mogelijk in. Een kwestie van ‘fine tunen’.  We kijken naar de laatste ontwikkelingen van Google en wat in de toekomst, ofwel vanaf nu, belangrijk wordt.

Een paar keer de juiste zoekwoorden ‘droppen’ in je tekst is niet meer de manier om door Google goed gevonden te worden. Hoe werkt het dan wel? En wat kunnen we verbeteren aan jouw website?

Hoger in Google ranking moet geen doel op zich zijn. Het gaat om je klanten. Welke nieuwe klanten zijn een echte aanwinst voor je? Welke klanten zou je graag als nieuwe klanten willen verwelkomen? Daar gaan we op focussen.


Aan je website werken, maar niet specifiek  met SEO aan de gang. Vul de Workout in naar wens. Dan kan ook.

Boek een WordPress Work-Out -> Kies een geschikte dag en tijdstip