WordPress Summer Work-out

 

Helaas het zomeraanbod 2023 is voorbij. Dit gaan we zeker volgende zomer weer doen! Een nieuw seizoen op een andere nieuwe locatie.

Wil je toch al eerder aan de gang en een WordPress Workout boeken. Dat kan. Afhankelijk van de datum die je kiest is het een online workshop of een workshop op locatie.

Boek de WordPress Workout


Een duik in je website. Dat doe ik samen met jou, …volgende zomer. 😉 Wil je weer goed voor de dag komen met je website, hou dit blog in de gaten.

Is je website traag, verstoft of verrrommeld?
Hoogste tijd voor een update?
Schuif het niet langer voor je uit. Doe het samen met mij. Wel zo handig, wel zo snel. Gebruik deze zomermaand om je website te updaten, te herstructureren, te verfraaien of te repareren.
Boek de WordPress Summer Workout

De perfecte oplossing voor als je er geen zin in hebt om het alleen te doen.
Verbeter je website in 2 uur samen met de WordPress expert. Maak een afspraak met mij als je ‘personal WordPress trainer’ en breng je website in ‘shape’ en ‘up to date’.

 • Geen zorgen meer over achterstallig onderhoud, 
 • Geen stress meer over vindbaarheid vraagstukken.
 • Trots op je online aanwezigheid.

WordPress Summer Work-Out. Verbeter je website in 2 uur. met je Personal WordPress Trainer . Direct resultaat.

Je website goed ‘in shape’ houden is belangrijk. Met de WordPress Work-Out verbeter je je website in 2 uur. Boek een 1 op 1 training sessie. Investeer 2 uur en we pakken precies die punten, waar jij vragen over hebt. En met aanpakken, bedoel ik ook aanpakken. We gaan samen aan de slag om je website te verbeteren.


Hoe ziet zo’n sessie er uit?


Voor wie is de WordPress Workout bedoeld?

 • Zelfstandig ondernemers
 • Webredacteuren
 • Starters

Voor zelfstandig ondernemers

ls ondernemer heb je weinig tijd om met je website bezig te zijn.  Laten we het samen doen. Wel zo efficiënt. In 2 uur kunnen we flink wat werk verzetten.

Heb je al eens met WordPress gewerkt?

 • Nee? Dan maak ik je wegwijs in je eigen website. Geen lange intro’s en verhalen, maar heel compact, alleen datgene dat voor jou van belang is.
 • Ja? Dan is de Workout is een perfect moment om de website samen te reviewen, puntjes op de i te zetten, aan te scherpen en voor te bereiden voor meer conversie. Haal meer uit je website.

Voor webredacteuren

Is het jouw taak de WordPress website te onderhouden? Ik wijs je de weg in jullie website. Tijdens deze instructie komt alles aan bod. Na deze Work Out kun je zelfstandig aan de slag. Je website is altijd up to date en voorzien van de laatste nieuwtjes.

Webredacteuren help ik op weg om sneller content te maken die passend is voor de website waar ze aan werken. We lopen langs: de doelgroep, tone of voice, een content kalender, consistentie in de opbouw van de verschillende artikelen, zoekfunctie en last but not least: SEO.

Voor starters

Als starters wil je snel je business online presenteren. Heb je al een plan liggen, dan laat ik je zien hoe je dat zo eenvoudig mogelijk tot uitvoering brengt. Hoeveel tijd ga je besteden aan je content? We kunnen samen een contentplan opstellen.
Al nagedacht over je strategie? Hoe ga je de mensen bereiken? Tijd voor een goed strategieplan.
Bespaar tijd door gebruik te maken van mijn ervaring en tips. Kijk ook eens op dit artikel: Recept: Snel een blogbericht


Wat doen we in een WordPress Workout?

Alles kan. Van een algemene review van je website tot werken aan specifieke onderdelen. We lopen alles na:

 •  Staat de informatie nog wel goed ?
 • Kan het strakker,  duidelijker meer wervend?
 • Zijn er technisch updates nodig?

Kijk hier op de agenda en boek een WordPress Workout. Kies je tijdstip en een dag
(nog enkele dagen beschikbaar in augustus).


Voorbeelden van onderdelen die we kunnen aanpakken:

Zoekmachine

De ranking methodes van Google veranderen nogal vaak. Hoe gaat het met jouw doelgroep? Wordt jouw website wel gevonden? Laten we eens kijken hoe we de content nog beter kunnen voorparkeren voor jouw klant., en de zoekmachine.

Up to date

Het internet verandert in razend tempo. Je website ‘up to date’ te houden vergt aandacht. Staat van alles wel de laatste versie? We lopen alles na zodat je website ook weer sneller wordt. Maak gebruik van mijn kennis en ervaring.

SEO boost voor je beste blogberichten

Heb je al een blog op je website? Laten we dan eens kijken hoe we daar nog slimmer gebruik van kunnen maken. Ik geef je ook wat tips om met behulp van AI blogberichten te schrijven. Lees meer mijn artikel over Powerpages wat blogberichten kunnen betekenen.

FAQ opstellen -Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen aan je website toevoegen is een super goed idee om beter gevonden te worden. Klanten die met vragen zitten kun je direct verwijzen naar je FAQ pagina.
Lees meer op mijn artikel over FAQ die converteren 


Pak die kans en verbeter je website nog voor het drukke seizoen weer losbarst.
Boek nu.
Je investeert twee uur en
179, –  ex.btw.

Blijf verbeteren

Bespaar tijd en verbeter je inkomsten met AI tools. Gratis direct-inzetbare tips, in je mailbox.

Eén email, twee keer per maand, maximaal.
Je mailadres bewaren we alleen voor dat doel.